Edguy & Avantasia Forums

Edguy Forums Won't Connect

The latest forum news, updates, upgrades, & your requests can be found here.

Moderator: Harmon

Postby Muppet » 17 Feb 2018 11:15

Hiya!

Just a post that i figured i'll leave here.
I'm giving up posting in these forums, after how many years?!
It takes me forever to try and connect to these forums now.
Sometimes i have to give up and try another day.
I took these screen shots, i hope the Facebook links work, however i don't know if they help.
I have no trouble with any other websites.
Only the Edguy Forums refuse to connect or have a server that cannot be found and i'm lucky if i get my posts/pm's out once i'm logged in.
Sometimes even that takes numerous tries and needing for me to log off and come back another time.
So i'm done.
I'll be handing the TSRS Playlists over to someone else to do also, under my name.
Good luck with everything and keep this place peaceful and a safe place please.
Be Safe!!!
Muppet & Peace out.
:)


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156139967928659&l=9ad8142658

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156139967943659&l=c556587eca

Bye!
*waves*
User avatar
Muppet
SavageDiety
SavageDiety
 
Posts: 11195
Joined: 23 Nov 2003 03:40

Postby Thierry » 20 Feb 2018 13:10

That's weird, because I've never experienced anything like this...

Could it be something to do with your computer, some spyware?

Harmon?
Maybe it's better for you, mankind, not to know what's going on!

Webzine "La Guilde du Metal", available in French
Webzine Artzone Chronicles
Finntroll-France
Thierry
SavageModerator!
SavageModerator!
 
Posts: 7866
Joined: 17 Oct 2001 00:00
Location: Southwest of France

Postby Muppet » 22 Feb 2018 10:37

I'm even more suss now as i haven't had any issues since i complained about it and said i'm leaving!
What kind of Black Magick is this?
:lol: :( :-?

Seriously, i have no answer for this Titi.
You know i was having issues in Germany too and i thought it was with the actual Muppet account as it happens from my phone, or my brother's pc, or any of the 3 (now 2) pc's i have at home.
It is also the only site to give me trouble and was the only site to outright refuse to connect with me until i cleared my cache.
Then i would log into Muppet and the very first post i would try to post, i would start getting issues again and keep getting disconnected.
And that has been happening for quite some time hence why i gave up and want to leave.
I think i have posted in the past how i have trouble posting as well as sending PM's.
I don't know whether to stay or go now as i don't know what the issue is.
AND i seem to be the only one experiencing it.
But like i said, since i posted all this with the photos linked, it isn't happening anymore.
has someone already fixed it?
I don't know.
*shrugs and super confused*
User avatar
Muppet
SavageDiety
SavageDiety
 
Posts: 11195
Joined: 23 Nov 2003 03:40

Postby Muppet » 22 Feb 2018 10:41

Ohhhh and i forgot...
HAPPY BIRTHDAY TITI!!!!
:hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug
User avatar
Muppet
SavageDiety
SavageDiety
 
Posts: 11195
Joined: 23 Nov 2003 03:40

Postby Thierry » 22 Feb 2018 12:05

Awwww! Thank you!!! :) :hug :hug :hug

I don't think anything's been done as I've checked the administrator panel, and nobody seems to have logged in since my last visit there... :/ :-? (A thing that changed is that now it says that the PhpBB version isn't up-to-date, but I won't touch this, it's far beyond my knowledge...)

My only thoughts regarding this are: "Please don't go"! :) (And this plays in my head now: https://www.youtube.com/watch?v=YIAnkrPgTvY --> OH MY, I had forgotten how kitsch the video was! :lol: )
Maybe it's better for you, mankind, not to know what's going on!

Webzine "La Guilde du Metal", available in French
Webzine Artzone Chronicles
Finntroll-France
Thierry
SavageModerator!
SavageModerator!
 
Posts: 7866
Joined: 17 Oct 2001 00:00
Location: Southwest of France

Postby Muppet » 22 Feb 2018 14:17

Thierry wrote:Awwww! Thank you!!! :) :hug :hug :hug

:hug :hug :hug

A friend said to me it may have been something to do with the website's certificate or whether or not it is a secure site and my antivirus or even Windows settings.
I do recall Windows bringing up messages about a certificate a few times when it wouldn't connect.
And right now there is a symbol with a "Not Secure" next to it up in the address bar.
Perhaps that has something to do with it all?
But that should have caused issues for more than just me.
I honestly don't know.
:-?

Thierry wrote:My only thoughts regarding this are: "Please don't go"! :) (And this plays in my head now: https://www.youtube.com/watch?v=YIAnkrPgTvY --> OH MY, I had forgotten how kitsch the video was! :lol: )

OMG I LOVED THIS!
I couldn't stop laughing.
THANK YOU!
:pinkgrin: :hug <3
I played it all and then Milli Vanilli and now this...
I DID hold on for one more day and things DID go my way!
:lol: :P
https://youtu.be/uIbXvaE39wM
User avatar
Muppet
SavageDiety
SavageDiety
 
Posts: 11195
Joined: 23 Nov 2003 03:40


Return to Board Announcements :: Site Updates!

  • View new posts
  • View unanswered posts
  • Who is online
  • In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
  • Most users ever online was 200 on 01 Jul 2007 12:10
  • Users browsing this forum: No registered users and 1 guest